Ιδέα, επιλογή τραγουδιών, vocal arrangement: Νικόλας Ραπτάκης
Instagram : nick_raptakis
https://www.instagram.com/nick_raptakis
Facebook page : Nikolas Raptakis
https://www.facebook.com/RaptakisNikolas/

Τραγουδούν μαζί: Ελένη Ποζατζίδου, Νατάσα Μηνδρινού, Κατερίνα Σούσουλα , Άλκης Δήμος, Bitman
Video: Μιχάλης Γκούμας
Recorded/mixed/masterded by Νίκος Κόλλιας & Γιάννης Δαμιανός

Booking info : Erodios Live
Τηλ: 210 3210731
Email: erodios@erodios.gr

Όσοι συμμετέχουμε στο project είμαστε παιδιά που μεγαλώσαμε την ακμάζουσα περίοδο της ελληνική τηλεόρασης οπότε μάθαμε να την αγαπάμε σε όλες της τις εκφάνσεις. Η αγάπη αυτή συν την αγάπη μας για τη μουσική ήταν οι δύο λόγοι που με ώθησαν στην ιδέα αυτού του video. Ήθελα να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές από σάουντρακ ελληνικών σειρών με τις οποίες μεγαλώσαμε παρέα καθώς πλέον το τηλεοπτικό σκηνικό φαίνεται να αλλάζει ριζικά . Ελπίζουμε να αγαπήσετε και στηρίξετε και αυτό το video όπως τα προηγούμενα.

Δε μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα από κανένα τραγούδι ή εικόνα/βίντεο απο τηλεοπτική σειρά. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς / καλλιτέχνες/ τηλεοπτικά κανάλια και στις δισκογραφικές εταιρίες .
Το παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την ελληνική μουσική χωρίς να υπάρχει σκοπός για εκμετάλλευση δικαιωμάτων και οικονομικό όφελος.

source

23 COMMENTS

  1. Φοβερό βίντεο.τρομερη δουλειά.απίθανοι καλλιτέχνες.αστείρευτο ταλέντο. Μπράβο σ όλους.

  2. Ελενη, Άλκης, Νατάσα,Bitman, Νικόλας:"Ας φορέσουμε όλοι δερμάτινα μαυρα μπουφάν και να μην το πουμε στην Κατερίνα!!!!! "

  3. Μου έλειψε πολύ το sountrack από το "Μην μου λες αντίο". Διαχρονική μελωδία, ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει δει την σειρά πιθανότατα να έχει ακούσει το τραγούδι

  4. ρε πραγματικά δεν ξέρω αν χάνω κάτι αλλα δεν γίνεται να μην κριντζαρω με τετοια βιντεο

Comments are closed.